HATAY / ARSUZ - Yukarı Kepirce İlkokulu

Tem

OKULUMUZUN ULUSAL KALİTE ETİKETİ ALMASINDA EMEĞİ GEÇEN ANA SINIFI ÖĞRETMENİMİZ HURİYE SOYAN'A TEŞEKKÜR EDERİZ. KENDİSİNE VE OKULUMUZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Ock

Okulumuz "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanmıştır. Belgemiz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Ramazan DÖNMEZ tarafından Okul Müdiremiz Sinem BERKİL'e teslim edilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ock

Şbt

2019-nCoV CORONAVİRÜS İLE İLGİLİ SUNUM, REHBER VE KORUNMA YOLLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Şbt

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın önderliğinde başlatılan çalışma sonucunda İçişleri Bakanımız, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız, Adalet Bakanımız, Milli Eğitim Bakanımız, Sağlık Bakanımız ve Diyanet İşleri Başkanımızın ortak imzasıyla yürürlüğe giren, 75 (yetmiş beş) maddeden oluşan, 2020-2021 yılları "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı" ile 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanunun uygulanmasında etkinliğin, koordinasyonun arttırılması ve yaşanan üzücü olayların tekrarlanmasının önlenmesi amacıyla İçişleri Bakanlığımız tarafından 81 ilimiz ve ilçelerimizde toplantı yapılması planlamıştır.

Ara

Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk'un katkılarıyla, Eğitimin Dönüştürücü Gücü vurgusuyla ya/da dergisi ilk sayısını çıkardı.