HATAY / ARSUZ - Yukarı Kepirce İlkokulu

Yukarı Kepirce İlkokulu

Okul Müdürü 0533 778 49 98 Müdür Yardımcısı 0533 749 54 67
Adres
YUKARIKEPİRCE MAH. YUKARIKEPİRCE 2 SK. YUKARIKEPİRCE ILK VE ORTA OKULU SİTESİ YUKARIKEPİRCE ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 7 ARSUZ / HATAY
Vizyon
Şimdiyi en iyi şekilde kullanarak geleceğe ışık tutmak. Türkiye´nin geleceğini aydınlatacak bir nesil yetiştirmek
Misyon
Bütün öğrencilerimizin eğitim öğretimlerini sağlamak, onların; milli değerlerine bağlı, kendisine, ailesine, ülkesine tarihe ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde, kendini anlatabilen, bilgi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen tutarlı , paylaşımı bilen, topluma yararlı birer birey olmaları için varız.
Öğretim Şekli :Normal eğitim
08:40 başlama, 14:20 bitiş
Ulaşım
Köyün belirli saatlerde dolmuşu vardır. Öğretmenler şahsi araçları ile ulaşım sağlamaktadır.
Köy servisi belirli saatlerde vardır.
Yukarı Kepirce Mahallesi. No: 8/7
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Arsuz merkeze 20 km. İskenderun Merkeze 23 km ve İl Merkezine 76 km uzaklıktadır.